Varaa hoitoaika suoraan verkossa tai puhelimitse Sähköinen ajanvaraus/ 045 670 1966

Ajankohtaista

Uusimmat tiedotteet ja kampanjat

Seuraa meitä ja pysyt ajantasalla uusimmista tiedotteista sekä kampanjoistamme

Löydät ajankohtaiset tiedotteet ja kampanjamme myös Facebook-sivuiltamme – pysy kuulolla!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 kuukausi sitten

Ylöjärven Fysio
Hyvää Joulua ❤️ Ylöjärven Fysio toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneille Hyvää Joulua ja Menestystä vuodelle 2020! Olemme lahjoittaneet Hyvä Joulumieli-keräykseen vähävaraisille lapisperheille joululahjalahjoituksen❤️ Palvelemme joulun kaikkina arkipäivinä. Nettiajanvarauksemme on avoinna 24/7, varaa oma aikasi. Myös lahjakortit voi ostaa joko netin kautta tai vastaanotoltamme Asemantie 4 B.Image attachment

Hyvää Joulua ❤️

Ylöjärven Fysio toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneille Hyvää Joulua ja Menestystä vuodelle 2020!

Olemme lahjoittaneet Hyvä Joulumieli-keräykseen vähävaraisille lapisperheille joululahjalahjoituksen❤️

Palvelemme joulun kaikkina arkipäivinä. Nettiajanvarauksemme on avoinna 24/7, varaa oma aikasi. Myös lahjakortit voi ostaa joko netin kautta tai vastaanotoltamme Asemantie 4 B.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

2 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio
Itsenäisyyspäivä Juhlimme jälleen itsenäisyyspäivää 6.12.2019. Toimipisteemme on avoinna 5.12. normaalisti, mutta itsenäisyyspäivänä olemme suljettu. Toivotamme kaikille Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Itsenäisyyspäivä

Juhlimme jälleen itsenäisyyspäivää 6.12.2019. Toimipisteemme on avoinna 5.12. normaalisti, mutta itsenäisyyspäivänä olemme suljettu. Toivotamme kaikille Hyvää Itsenäisyyspäivää!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

3 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio
Isänpäivä 10.11.2019 Muista isää 10.11.2019. Hieronta- ja hemmottelulahjakortit netistä yfh.fi tai vastaanotoltamme Asemantie 4 B.

Isänpäivä 10.11.2019

Muista isää 10.11.2019. Hieronta- ja hemmottelulahjakortit netistä yfh.fi tai vastaanotoltamme Asemantie 4 B.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Kommentoi Facebookissa

Hieno idea ❤.

3 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio
Uusi liikutapyramidi 👍

Uusi liikutapyramidi 👍Oletko jo tutustunut uudistettuun aikuisten liikkumisen suositukseen?

Suosituksen pääkuva on ensimmäisten kommenttien perusteella visuaalisesti selkeä & mukavan värikäs.

Mitä mieltä sinä olet? Kirjaa palautteesi alle.

www.ukkinstituutti.fi/liikkumisensuositus
#liikkumisensuositus #liikkumallaterveyttä
... Näytä lisääNäytä vähemmän

4 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio
Noki toivottaa kaikille hyvää eläinten päivää viime kesän apilanurmikon tunnelmissa. Eläimet ovat monen sairaan/vammaisen apuna ja kuntouttajana. Niillä on erittäin kuntouttava vaikutus meihin ihmisiin eri elämäntilanteissa. Meilläkin Noki vierailee aina silloin tällöin tervehtimässä kuntoutujiamme ❤️

Noki toivottaa kaikille hyvää eläinten päivää viime kesän apilanurmikon tunnelmissa. Eläimet ovat monen sairaan/vammaisen apuna ja kuntouttajana. Niillä on erittäin kuntouttava vaikutus meihin ihmisiin eri elämäntilanteissa. Meilläkin Noki vierailee aina silloin tällöin tervehtimässä kuntoutujiamme ❤️ ... Näytä lisääNäytä vähemmän

6 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio
Tule aktiiviseen joukkoomme toteuttamaan lasten fysioterapiaa Toimintamme kehittyessä etsimme joukkoomme lasten fysioterapeuttia. Etsimällämme fysioterapeutilla on kattava työkokemus ja NDT-koulutus tai vastaava lasten neurologiseen kuntoutukseen liittyvä täydennyskoulutus. Tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan monipuolisesti. Pääset kehittämään lasten neurologista fysioterapiaa yrityksessämme ja olet mukana rakentamassa siihen liittyviä palveluja. Työkavereiden kanssa on mahdollista innovoida ja kehittää uudenlaista kuntoutustoimintaa Ylöjärvelle. Lähetä meille työhakemuksesi ja cv 31.8.2019 mennessä osoitteeseen: info@yfh.fi Jos haluat kysyä lisää soita tai laita sähköpostia Sari Silvola sari.silvola@yfh.fi p 045 3179180 (vastaan puheluihin pääsääntöisesti iltaisin klo 17 jälkeen)

Tule aktiiviseen joukkoomme toteuttamaan lasten fysioterapiaa

Toimintamme kehittyessä etsimme joukkoomme lasten fysioterapeuttia. Etsimällämme fysioterapeutilla on kattava työkokemus ja NDT-koulutus tai vastaava lasten neurologiseen kuntoutukseen liittyvä täydennyskoulutus.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan monipuolisesti. Pääset kehittämään lasten neurologista fysioterapiaa yrityksessämme ja olet mukana rakentamassa siihen liittyviä palveluja. Työkavereiden kanssa on mahdollista innovoida ja kehittää uudenlaista kuntoutustoimintaa Ylöjärvelle.

Lähetä meille työhakemuksesi ja cv 31.8.2019 mennessä osoitteeseen:
info@yfh.fi

Jos haluat kysyä lisää soita tai laita sähköpostia

Sari Silvola
sari.silvola@yfh.fi
p 045 3179180 (vastaan puheluihin pääsääntöisesti iltaisin klo 17 jälkeen)
... Näytä lisääNäytä vähemmän

7 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio
Toivotamme kaikille hyvää ja aurinkoista juhannusta ☀️. T Ylöjärven Fysion väki

Toivotamme kaikille hyvää ja aurinkoista juhannusta ☀️.

T Ylöjärven Fysion väki
... Näytä lisääNäytä vähemmän

8 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio

Henkilökuntamme vietti työhyvinvointipäivää aurinkoisessa säässä Mäntysalon tilalla. Fysioterapeutti/ratsastusterapeutti Suvi Thornley perehdytti meitä ratsastusterapiaan. Ihana, rentouttava kokemus, kiitos Suvi että saimme tulla. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

8 kuukautta sitten

Ylöjärven Fysio
Kesän aukioloajat Ylöjärven Fysio on avoinna läpi kesän. Henkilökuntamme lomailee porrastetusti. Ajanvaraus on avoinna 9-17, mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen, jätä viesti vastaajaan. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Kysy vapaita aikoja p 045 670 1966 tai yfh.fi/sähköinen ajanvaraus. Lämpöistä ja rentouttavaa kesää kaikille!

Kesän aukioloajat

Ylöjärven Fysio on avoinna läpi kesän. Henkilökuntamme lomailee porrastetusti. Ajanvaraus on avoinna 9-17, mikäli emme pääse vastaamaan puhelimeen, jätä viesti vastaajaan. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.
Kysy vapaita aikoja p 045 670 1966 tai yfh.fi/sähköinen ajanvaraus.

Lämpöistä ja rentouttavaa kesää kaikille!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Varaa hoitoaika

Voit varata hoitoajan puhelimitse ark. klo 8:00-18:00 tai sähköisen ajanvarauksemme kautta 24/7.