Varaa hoitoaika suoraan verkossa tai puhelimitse Sähköinen ajanvaraus/ 010 237 700

Etäterapia

Palvelut

Etäterapia tuo terapeuttimme lähelle Sinua, asuitpa missä tahansa

Etäterapian avulla fysioterapeuttimme ohjaavat ja antavat harjoitteita kotiharjoitteluun ja tukevat Sinua harjoittelussasi. Se voidaan liittää osaksi kokonaiskuntoutustasi. Käytössämme on suojattu Viivi Health -yhteys, jonka avulla terapia toteutetaan.

Huomioithan, että palvelun käyttöä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen!

Etäterapiaan kuuluu

  • Arvio tilanteestasi
  • Harjoittelua fysioterapeutin ohjauksessa
  • Henkilökohtaisten kotiharjoitteiden ohjausta
  • Jatkosuunnitelman laatimisen

Palvelun käyttö

Palvelun käyttöä varten tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen!

Varmista, että tietokoneesta löytyy kamera ja mikrofoni ja olet hyväksynyt niiden käytön. Sovellus toimii tableteilla ja älypuhelimilla (Android ja Apple iOS) sekä tietokoneella Chrome- ja Firefox-selaimilla. Lataa maksuton Viivi Health -applikaatio tabletille tai älypuhelimeen. Tietokoneelle applikaatiota ei tarvitse asentaa.

Kun terapeutti on varannut sinulle etävastaanottoajan, saat joko sähköpostiin tai tekstiviestinä ajanvarausviestin, jossa on linkki vastaanotolle. Valitse linkki ajanvarauksen yhteydessä. Tietokoneella toimiessa pääset etävastaanotolle klikkaamalla sähköpostin linkin auki. Tabletilla tai älypuhelimella (kun Viivi Health -applikaatio on ladattu valmiiksi) paina linkkiä tekstiviestistä tai sähköpostista, ja applikaatio yhdistää sinut etävastaanotolle. Jos applikaatio kysyy pin-koodia, tarkista se ajanvarausviestistä. Terapeuttimme auttavat Sinua tarvittaessa yhteyden avaamisessa.

Varaa hoitoaika etäterapiaan

Voit varata hoitoajan puhelimitse ark. klo 9:00-17:00 tai sähköisen ajanvarauksemme kautta 24/7.