Varaa hoitoaika suoraan verkossa tai puhelimitse Sähköinen ajanvaraus/ 045 670 1966

Yhteystiedot

Asemantie 4B, 33470 Ylöjärvi

Löydät meidät Ylöjärven Iltaruskon Palvelukeskuksen katutasosta

Tiloissa on hoitohuoneita, jumppa-/kuntosali, odotustilat, toimisto, sekä WC (tilojemme välittömässä läheisyydessä on myös inva-WC).

Olemme suunnittelleet tilamme esteettömiksi. Ulko-ovelle on pääsy autolla ja iso parkkipaikka löytyy aivan talon vierestä. Tervetuloa!

Yhteystiedot:

Origo Terveys Oy

Asemantie 4B, 33470 Ylöjärvi
Ajanvaraus ark. klo 8.00-17.00
045 670 1966
info(ät)yfh.fi

Y-tunnus: 2770518-2

Verkkolaskut:
Verkkolaskuosoite 003 727 705 182
Operaattori MAVENTA
Välittäjätunnus 003 721 291 126
Mikäli oma verkkolaskujen lähetyksen operaattori on PANKKI
Välittäjätunnus DABAFIHH

Paperilaskut:
Asematie 4 33470 Ylöjärvi

Voit varata hoitoajan fysioterapiaan puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksemme kautta

Hoitoajan varaukset puhelimitse arkisin klo 8.00-18.00 tai sähköisen palvelumme kautta 24/7.

Tutustu henkilökuntaamme

Avaa tarkempi esittely klikkaamalla kuvaa.

Sari Silvola

Fysioterapeutti, yrittäjä

Sari Silvola

Fysioterapeutti, yrittäjä

Sari on fysioterapeutti ja yrittäjä, jolla on sekä fysioterapian että hallinnon pitkä kokemus. Hän on terveystieteiden maisteri, MBA ja fysioterapeutti ja lisäksi hänellä on ratkaisukeskeisen työnohjaajan pätevyys. Hän on erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan, tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, fasciakäsittelyyn, McKenzie terapiaan ja neuraalikudoksen mobilisointiin. Hän on työskennellyt mm. kuntoutuslaitoksessa, työterveyshuollossa ja lasten fysioterapiassa keskussairaalassa.

Neurologinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, leikkausten ja traumojen jälkeinen fysioterapia, lasten ja nuorten fysioterapia.

045 317 9180

Erja Kyllönen

Fysioterapeutti

Erja Kyllönen

Fysioterapeutti

Erja on psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti sekä ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Hänellä on vahva ja monipuolinen työkokemus toimintakyvyn edistämisestä ja tukemisesta elämänkaaren eri vaiheissa sekä haastavissakin elämäntilanteissa. Erjalla on kokemusta erityisesti asiakkaista, joiden arjen pulmat painottuvat stressiperäisiin sekä erilaisiin hermostollisiin säätely- ja toiminnanohjauksen ongelmiin. Taustalla voi olla kiputiloja, uniongelmia, syömishäiriöitä, riippuvuuksia sekä erilaisia traumaperäisiä tai psykosomaattisia oireistoja ja neuropsykiatrisia haasteita.

Psykofyysinen fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, ikääntyneiden fysioterapia, kehitysvammaisten fysioterapia, kotikuntoutus

 

Pirjo Stolze

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

Pirjo Stolze

Fysioterapeutti, lymfaterapeutti

Pirjo on monipuolisen osaamisen omaava fysioterapeutti ja lymfaterapeutti. Hänellä on kokemusta sekä aikuis- että lasten fysioterapiasta. Hän on tuki- ja liikuntaelimistön, reumafysioterapian ja neurologisen fysioterapian osaaja. Hän käyttää Pilates-menetelmiä mm selkäkipupotilaiden kanssa. Hänellä on käynyt fascia-, Mulligan-, kinesioteippaus- ja neuraalikudoksen fysioterapian erikoiskoulutukset.

Lymfaterapeutti, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, leikkausten ja traumojen jälkeinen fysioterapia, reumafysioterapia, neurologinen fysioterapia

Hannamaija Oinonen

Fysioterapeutti

Hannamaija Oinonen

Fysioterapeutti

Hannamaija eli Hanni on työskennellyt fysioterapeuttina lähes 10 vuoden ajan. Hänelle on kertynyt erityistä osaamista neurologisesta fysioterapiasta sekä tuki- ja liikuntaelinasiakkaita. Hän on kouluttautunut myös inkontinenssifysioterapiaan. Työ vaativien erikoisryhmien kanssa, kuten amputaatio, reuma ja neurologia ovat Hannin vahvuusalueita.  Myös työ lasten fysioterapiassa on hänelle tuttua.

 

Neurologinen fysioterapia, inkontinenssifysioterapia, tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, amputaatio, reuma ja lasten fysioterapia.